Winkelwagen

Gratis verzending vanaf € 125,00 (binnen Nederland) | Binnen 24 uur verzonden *

FAQ

Veel gestelde vragen:

1. Uit welke onderdelen bestaat een velgenset: Elke set die wij verkopen is een complete set van 4x banden en 4x velgen.

2. Worden alle velgen en onderdelen in kleur gelakt geleverd? Nee niet alle velgensets en onderdelen zijn standaard beschikbaar in kleur. Als een velgenset of onderdeel in kleur beschikbaar is zal dit vermeld staan in de productbeschrijving of als een product optie vermeld staan.

3. Kunnen jullie ook aangekochte modelauto´s voorzien van speciale velgen? Ja wij kunnen deze speciaal aanpassen met de gewenste velgen uit onze shop. Kosten beginnen bij 15,00 euro per ombouw.

4. Is het ook mogelijk om een modelauto in een andere kleur te laten spuiten? Nee helaas doen wij dit niet meer i.v.m. de drukte in onze eigen toebehoren productie.

5. Is er een exclusieve productie mogelijk van een special design velg of onderdeel? Ja dit is mogelijk wij hebben zowel 3d print mogelijkheden en voor grotere hoeveelheden onze eigen mallen ontwerp afdeling. Hou er rekening mee dat doorgaans de kosten voor slechts 1 onderdeel niet opwegen tegen de kosten dus oplages beginnen vaak pas vanaf 25stuks/sets.

6. Ik wil mijn bestelling traceren hoe doe ik dat? Doorgaans volgt binnen 1-3 werkdagen een trackingmail zodra de bestelling is verzonden (afhankelijk van of het als pakket of als briefpakje is verzonden)

7. Welke betaalopties zijn er in de webshop? Wij hebben uitgebreide betalingsmogelijkheden, o.a. Bankoverschrijving, Meastro en Mastercard creditcard, Bancontact, Paypal en Ideal.

8. Ik heb voor de banoverschrijving optie gekozen hoe kan ik betalen? Als het goed is heeft u in de bevestiging per email onze bankgegevens ontvangen met het totaalbedrag, onze bankgegevens zijn:

Bank: SNS Bank

Rekeninghouder: SDmodelcartuning

iban:NL71SNSB0978120302

swift/bic:SNSBNL 2A