Winkelwagen

Gratis verzending vanaf € 125,00 (binnen Nederland) | Binnen 24 uur verzonden *

Over ons

Over ons

SDmodelcartuning.com is de webwinkel wat betreft het leveren van schaalmodellen, Tuning onderdelen en toebehoren aan de verzamelaar. Wij zijn sinds 2005 actief en in 2020 hebben wij deze nieuwe webshop gelanceerd. Deze nieuwe webshop bevat inmiddels veel verbeterde functies en meer producten en product opties ten opzichte van de oude webshop.

Wij hebben sinds 2015 ook onze eigen winkel waar u producten (op afspraak) kunt komen bezichtigen, tevens is daar ook onze productie gevestigd. Natuurlijk kunt u de bestelde producten bij ons komen afhalen of deze kunnen worden verzonden naar u. In 2018 zijn wij verhuisd naar Oude Pekela zodat de showroom en opslag uitgebreid kon worden.

Ook doen wij voor u graag een stapje meer bijvoorbeeld als u een modelauto of een product zoekt en die staat niet bij ons in de webwinkel dan kunt u ons altijd bellen of mailen en dan gaan wij alsnog voor u opzoek naar het betreffende product.

Sinds September 2012 zijn wij fulltime actief in het bedrijf wat inhoud dat wij een betere service kunnen bieden en nog sneller kunnen reageren op uw vragen etc.

Wij  wensen u veel kijkplezier op onze website.

Team SDmodelcartuning

 Momenteel zijn wij opzoek naar Dealers voor onze producten in de volgende landen / continenten:

– Amerika

– Azië

– Afrika

– Verenigd Koninkrijk

– Zuid Europa

– Latijns Amerika